fredag 2 maj 2008

Golvrenovering pågår

Denna helg ska vi slipa och lacka golv. Vi har tömt både köket och mitt syrum. Vi ska lasera/betsa golven vita och sedan lägga på lack. Här nedan har jag tagit förebilder.
*
Först ut är köksgolvet:

Men jag måste protestera lite mot kameran för den ljuger lite. Först så är golvet inte så mörkt, sedan ser det inte så slitet ut som det i verkligheten är. Golvet har egentligen denna FÄRG. När vi flyttade hit för ca 4 år sedan slipade vi köksgolvet. Vi blev rekomenderade då en lack på COOP (nybörjare som vi var). Den visade sig var urdålig. Vi lackade ändå 3 lager men redan efter 1 år kunde vi se hur lacken slitits bort på visa ställen. Så nu går vi bara till färgaffären och inhandlar färg. Köksväggen ska även få en strykning vit färg till. Men visst är det fint med dom vitmålade gamla stockarna?

Nästa är mitt sy/hobbyrum:

Så här slitet blir golvet när man har kontorsstol med hjul och flyttar fram och tillbaka mellan symaskin och dator (2 olika bord). Använd skydd eller annan stol är min rekomendation. När golvet är klart ska jag ha symaskinen och datorn på samma bord och en gammal stol som jag hittade ute i förrådet.

Må så gott mina vänner......Lotta

1 kommentar:

jeanette sa...

Vilken härligt snygg stockvägg!