fredag 11 april 2008

Morfars byrå

På min blogg skiftar det ganska stort mellan inredning och lappteknik. Men vad gör det när det är mina 2 stora hobbies. :-)
*
Idag tänker jag visa min morfars byrå. Han har snickrat den själv, för länge, länge sedan då mormor och morfar inte hade råd att köpa möbler. Jag har även en hylla efter honom också. Men den visar jag en annan dag.
Tillbaka till byrån....hi,hi , jag fick ta över den nu i våras när min mamma inte längre har plats. Precis flyttat från hus till en 2:a.
Det ni ser på bilden är en utgång i våran veranda som vi inte använder och jag tycker det känns lite obehagligt att ha den dörren "fri". Så jag ställde byrån framför. Jag förstår inte varför trägolvet får en så mörknyans på kort. Golvet och byrån har faktiskt samma ljushet i verkligheten. Ja, ja, bara att erkänna att man är en amatörfotograf. *fniss*
*
Våran veranda är det rum vi ännu inte gått på sedan vi köpte huset för 4 år sedan. Anledningen är för att det är ganska mycket jobb och jag inte bestämt hur jag vill ha det. Men efter att titta på alla underbara bloggar så har jag bestämt hur jag vill ha. Nu ska bara orken och tiden infinna sig. Golvet kommer målas vitt och väggarna kläs med spåntad panel.
*
Ha en bra fredag....Lotta

1 kommentar:

Sagans Solsjö Under en vind sa...

Vilken fin byrå!!!

Ha en skön helg! Kram!